Atac dur la adresa lui Edi Iordănescu! Mesaj pentru selecţioner, după ce Alexandru Mitriță a fost ignorat. Ce i-au transmis oamenii lui Mihai Rotaru

Atac dur la adresa lui Edi Iordănescu. Mesaj pentru selecţioner, după ce Alexandru Mitriță a fost ignorat și nu a fost chemat la națională. Oamenii lui Mihai Rotaru nu s-au abținut și au postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Singurul fotbalist al oltenilor care a fost convocat este fundaș stânga, Nicușor Bancu. Naționala va juca două meciuri amicale înainte de EURO 2024.

Atac dur la adresa lui Edi Iordănescu după ce l-a ignorat pe Alexandru Mitriță

Oltenii sunt furioși după ce Alexandru Mitriță nu a prins lotul echipei naționale, chiar dacă a avut un parcurs bun în sezonul recent încheiat. A marcat 16 goluri și a dat 13 pase decisive.

Chiar în ziua în care CSU Craiova joacă barajul de Conference League, cu U Cluj, oltenii au postat un mesaj pe pagina de Facebook în care își susțin jucătorul.

„Mitriță suntem toți!
În seara aceasta este și despre noi și despre Alex Mitriță.
Sudul trăiește altfel, nu iartă și nu uită!”, este mesajul postat de club.

„Nu sunt antrenorul echipei naționale, însă mă așteptam să fie convocat și Andrei Ivan. Edi este selecționerul, își asumă convocările și rezultatele. Despre Mitriță nu mai comentez. Este un jucător decisiv, cu cifre bune, a demonstrat asta și în acest campionat Insist pe ideea că selecționerul își asumă responsabilitatea pentru aceste lucruri. Ca antrenor al României, trebuie să convoci cei mai în formă jucători”, declara și Costel Gâlcă, antrenorul celor de la CSU Craiova.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed