Mihai Rotaru a ieșit la atac! Ce a spus patronul oltenilor după Rapid – CSU Craiova. Kyros Vassaras își va ieși din minți

Mihai Rotaru a ieșit la atac! Ce a spus patronul oltenilor după Rapid – CSU Craiova. Kyros Vassaras își va ieși din minți.

Mihai Rotaru a avut un discurs incredibil, după partida dintre Rapid și CSU Craiova, câștigată de către olteni cu scorul de 3-2.

Mihai Rotaru, atac dur la adresa arbitrilor

Mihai Rotaru, atac dur la adresa arbitrilor! Chiar dacă echipa sa a plecat cu toate cele 3 puncte din Giulești, patronul celor de la CSU Craiova a ținut să critice arbitrajul de la meciul de play-off.

Acesta a declarat, pentru Fanatik, că a rămas uimit de unele decizii pe care le-a luat Adrian Cojocaru, centralul partidei.

„(n.r. în Giulești) Este prima oară când merg sezonul ăsta și a fost un meci bun. La spectacol au contribuit suporterii noștri care au venit într-un număr mare. Cred că noi venim cei mai mulți în Giulești din Liga 1 chiar dacă suntem la distanță de capitală, dar atmosfera a fost frumoasă. Atmosferă de meci mare, de sărbătoare. (n.r. ați fost emoționat?) Nici vorbă. Eu mă exteriorizez și ca să nu apar în cadre prefer să mă dau la o parte. Intru în spațiul meu și după ies ca să nu se vadă.

Arbitrajul este singurul care nu s-a ridicat la nivel aseară. Prima dată să ne uităm la penalty-uri. La noi să zici că poate pe imagine se vede cum îi dă cu cotul în cap lui Ivan, dar mă rog, din punctul meu de vedere nu trebuia să se dea niciunul din acele penalty-uri.

La al doilea galben a fost incredibil! Este un fault de joc, nici nu este sigur dacă îl atinge sau nu. Oricum nu îl calcă, adică joacă mingea. Mai erau patru jucători de-ai noștri în careu, deci nu era o fază periculoasă și tu stai 22 de secunde să dai galben. Păi, de ce? Pare că tu nu ai știut că are un galben. Îți dai seama că i-ai mai dat unul și i l-ai dat pe al doilea ca să dai roșu. Exact asta a fost senzația noastră din tribună”, a spus șeful formației din Bănie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed