Mihai Rotaru a dat verdictul! Mesaj pentru Edi Iordănescu înaintea meciului cu Slovacia. Alexandru Mitriţă, direct vizat

Mihai Rotaru a dat verdictul! Patronul din Bănie nu a vrut să mai discute despre neconvocarea lui Alexandru Mitriță la echipa naționlă. Omul de afaceri îi susține pe tricolori din Germania.

Echipa națională mai are de disputat doar un meci în Grupa E. După 3-0 cu Ucraina și 0-2 cu Belgia, meciul cu Slovacia este ultima șansă pentru tricolori să se califice în optimile de finală.

Mihai Rotaru a dat verdictul!

Peste 30 de mii de suporteri au încurajat România la cele două meciuri disputate până acum, iar printre ei s-a aflat și Mihai Rotaru.

Subiectul neconvocării lui Alexandru Mitriță a fost foarte dezbătut în ultima perioadă, iar în baza acestui lucru, Rotaru a fost întrebat, de un jurnalist de la Digi Sport, dacă i-ar fi plăcut să îl vadă pe atacantul din Bănie, pe teren, la meciurile naționalei, de la EURO 2024.

Mihai Rotaru a răspuns scurt și la obiect. Tot ce contează, în momentu de față, este echipa națională și parcursul lor din Germania.

”(n.r: V-ar fi plăcut să îl vedeţi şi pe Mitriţă pe teren?) Nu discutăm acum, discutăm despre echipa naţională, despre cei care sunt aici”, a spus patronul din Bănie.

Singurul jucător de la CSU Craiova convocat la echipa națională a României este Nicușor Bancu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed