Mihai Popa a fost avertizat. Ce i-au transmis italienii după ce a semnat cu Torino

Mihai Popa a fost avertizat. Portarul s-a transferat la Torino, fiind primul român care semnează cu un club important în această perioadă de mercato.

Jurnaliștii italieni au analizat mutarea și au avut un mesaj pentru român.

Mihai Popa a fost avertizat

Portarul celor de la FC Voluntari a semnat un contract cu Torino, echipă din serie A. Jurnaliștii italieni l-au avertizat însă. Pentru o perioadă va fi doar rezerva lui Vanja Milinkovic-Savic.

„Mihai Popa va fi noul portar-rezervă de la Torino. Torino începe din nou de la portar, de data asta cu o rezervă. Mihai Popa este prima achiziție pentru sezonul următor.

Acasă la el și-a făcut deja o reputație în ceea ce privește penalty-urile – până acum a salvat 5 din 13. Acum urmează școala italiană și școala Juric (n.r. antrenorul lui Torino este Ivan Juric), cei mai importanți pași”, au scris cei de la La Stampa.

Torino, anunț oficial

Italienii au anunțat, joi, transferul tânărului portar român.

„În perioada următoare va fi ocupat cu echipa națională U21, turneu găzduit de România și Georgia. În Grupa B, România va juca împotriva Spaniei, Croației și Ucrainei. Clubul Torino îi urează lui Popa un călduros bun-venit. Mult succes și Forza Toro întotdeauna!”, a fost o parte din mesajul italienilor.

Se pare că Popa ar fi semnat un contract până în 2026. În sezonul recent încheiat a apărat în 38 de meciuri la FC Voluntari. Un milion de euro este cota de piață actuală a lui Mihai Popa, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed