Mesaj incredibil pentru Gigi Becali! Mihai Pintilii nu s-a mai abţinut. Cine trebuie să fie noul antrenor al celor de la FCSB

Mesaj incredibil pentru Gigi Becali! Antrenor interimar al vicecampioanei, Mihai Pintilii, nu s-a mai abţinut. S-a aflat cine trebuie să fie noul antrenor al celor de la FCSB. Pintilii nici nu vrea să audă că va fi numit principal.

Antrenorul interimar a făcut spectacol la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Rapid. I-a transmis lui Gigi Becali cine trebuie să vină antrenor la FCSB.

Mesaj incredibil pentru Gigi Becali!

Mihai Pintilii se ocupă de banca tehnică a vicecampioanei după plecarea lui Nicolae Dică. Conștient de faptul că Gigi Becali își dorește ca echipa să aibă posesia mingii, Mihai Pintilii a oferit două nume răsunătoare. Acesta mizează, în glumă, pe Pep Guardiola sau Carlo Ancelotti.

„(N.r. – Despre noul antrenor) Da, aștept să vină, să fie instalat, să-l primim cu brațele deschise și să ne ducă unde ne e locul. Am zis și mai repet. Mai durează până să ajung eu antrenor principal la această echipă. E normal să fiu lângă ei, dacă am fost jucători și am fost în vestiar cu ei tot timpul.

Orice problemă au, mi-au zis-o și am încercat să-i încurajez și le-am dat și soluții. E și normal să vorbească frumos despre mine. Dar încă nu sunt pregătit să le fiu antrenor. S-ar schimba multe, ar trebui să mă schimb eu total și situația e diferită de tot ce se întâmplă.

(N.r. – Ai mai vorbit cu Dică?) Da, m-a sunat a doua sau a treia zi, am avut o discuție amicală cu el. Știu ce a lăsat la echipă, am fost aici. (N.r. – Cu ce antrenor ți-ar plăcea să lucrezi la FCSB?) Guardiola sau Ancelotti. Îmi pui o întrebare la care chiar nu ți-aș putea răspunde, nu știu.

Stilul nu-l găsim niciodată, aici depinde de antrenor. Mi-e greu să dau un nume, ca să nu se supere ceilalți. Mai bine mă abțin. (N.r. – La FCSB se cere posesia) V-am zis, Guardiola, să avem posesia. Mi-aș dori din suflet”, a spus Mihai Pintilii, la conferința de presă dinaintea derby-ului cu Rapidul lui Adrian Mutu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed