Merge Simona Halep la Jocurile Olimpice?! Dezvăluiri de ultimă oră despre româncă. Horia Tecău a spus clar

Simona Halep a anunțat imediat după ce a câștigat procesul la TAS că își dorește să reprezinte România la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară.

Șefii Federației Române de Tenis și COSR fac deja eforturi în acest sens, iar Horia Tecău, fost medaliat olimpic, anunță că își dorește să o vadă pe constănțeancă la Paris.

Horia Tecău, dezvăluiri despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice

Simona Halep se antrenează din greu și speră să fie în formă cât mai repede. Fostul lider mondial își dorește să poată participa în această vară la Jocurile Olimpice, iar șefii FRT și COSR încearcă să o ajute.

Horia Tecău, medaliat cu argint la Olimpiada braziliană din 2016, alături de Florin Mergea, speră să o vadă pe constănțeancă la Paris. Acesta spune că Halep merită să primească o invitație pentru a putea juca pe tabloul principal.

„Vestea bună e că FRT și COSR fac demersuri pentru obținerea unui wildcard în contul Simonei Halep, în vederea Jocurilor Olimpice. Parisul e un loc special pentru Simona. Și merită. Merită pentru performanțele ei, pentru jucătoarea care este. Sperăm că va primi și că va fi acolo. Voi fi și eu prezent,” a spus Horia Tecău.

FRT a definitivat cererea de derogare pentru ca fostul număr unu mondial să participe la Olimpiadă. 

„Simona împreună cu managerul, avocatul și Darren Cahill au completat formularele pentru Jocurile Olimpice de la Paris. M-am ocupat de formular.  Federația (n.r., Federația Română de Tenis) este cea care completează acel formular. Mâine este data limită. Astă seară sau cel târziu mâine dimineață va fi trimis. Irina (n.r Begu) are clasamentul protejat, undeva la 49 (nr. WTA). Are o prezență cu Polonia. Cât de cât, ar fi o derogare”, a declarat Gabriel Moraru, directorul Federației Române de Tenis, ieri pentru TVR.

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, sunt acceptat direct pe tabloul de simplu, în timp ce la dublu, România va fi reprezentată de Monica Niculescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed