Meci pe muchie de cuţit pentru Irina Begu! S-a terminat disputa cu Karolina Muchova. Ce a făcut românca în turul 3 de la Roland Garros

Meci pe muchie de cuţit pentru Irina Begu! S-a terminat disputa cu Karolina Muchova. Partida a fost ultima a zilei din turul trei al turneului de la Roland Garros. A fost una extrem de exhilibrată.

Irina Begu a avut parte de un meci tare în faţa cehoaicei Karolina Muchova. Cele două erau aproape în clasamentul WTA. Românca pe locul 27, în timp ce Muchova era pe 43.

Meci pe muchie de cuţit pentru Irina Begu!

Irina Begu a tras tare din primul set. Chiar dacă l-a cedat cu 3-6, meciul a fost extrem de echilibrat. Cehoaica a avut nevoie de 47 de minute pentru a se impune. Până la acest meci, cele două se mai întâlniseră de două ori, iar Irina s-a impus de fiecare dată.

Şi setul secund a început sub semnul echilibrului. Game-ul al treilea a fost unul care a durat foarte mult. A avut minge de break în mai multe rânduri, dar până la urmă cehoaica a fost cea care a făcut 2-1. După pierderea acestui game, românca nu şi-a mai revenit. S-a făcut repede 4-1. Begu a mai luat un break, dar Muchova l-a recuperat rapid. S-a terminat 6-3, 6-2 pentru cehoaică. Astfel, Muchova merge în optimile celui de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului.

Irina Begu, 27 WTA, este la a douăsprezecea participare la Roland Garros, turneul de Mare Șlem cu cele mai bune rezultate pentru româncă. Prima sa participare pe tabloul principal al unei astfel de competiții a fost la Paris în 2011.

E turneul de Grand Slam la care a urcat de cele mai multe ori în turul al treilea. Chiar l-a depășit de două ori. Jucătoarea din România în vârstă de 32 de ani a bifat două victorii consecutive la Roland Garros în 2015, 2016, 2018, 2019, 2022 și 2023. Irina a ajuns în săptămâna a doua la Paris în 2016 și 2022.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed