Meci pe muchie de cuţit pentru Ana Bogdan! S-a terminat partida contra Camilei Osorio. Ce a făcut românca la debutul de la Roland Garros

Meci pe muchie de cuţit pentru Ana Bogdan! S-a terminat partida contra Camilei Osorio. S-a aflat ce a făcut românca la debutul de la Roland Garros. partida contra locului 86 WTA s-a terminat chiar acum.

Ana Bogdan a avut parte de un meci dificil contra Camilei Osorio, deşi era favorită. A 86-a jucătoare a lumii a fost greu de depăşit. Deşi a câştigat primul set, românca a pierdut în decisiv.

Meci pe muchie de cuţit pentru Ana Bogdan!

Ana Bogdan a avut nevoie de 35 de minute pentru a reuşi să câştige primul set. S-a terminat 6-3 pentru jucătoarea noastră. Ana a început furibund şi partea a doua a meciului de pe terenul 4 al complexului de la Roland Garros. A reuşit să ia break exact în game-ul de debut.

Jucătoarea din Columbia a pierdut controlul din debutul setului, dar şi-a revenit imediat. partea a doua a fost destul de echilibrată şi s-a ajuns la 3-2 după ce Osorio şi-a recuperat break-ul. Setul secund a fost un adevărat thriller. L-a un moment dat, jucătoarea din Columbia a făcut 5-3 şi a servit pentru a egala. Ana Bogdan a avut două mingi de rebreak, dar le-a pierdut. Osorio a învins cu 6-3 şi s-a intrat în decisiv.

Din păcate, setul decisiv a fost un coşmar pentru româncă. S-a făcut imediat 5-1 pentru columbiancă. Ana Bogdan a reuşit să câştige trei gameuri la rând şi s-a apropiat la 4-5. S-a făcut chiar 5-5, dar apoi şi-a pierdut serviciul. Osorio nu a mai ratat şansa şi s-a impus cu 7-5.

După calificarea Irinei Begu a venit rândul Ana Bogdan să intre în arenă, la al doilea turneu de Mare Şlem al anului. Deşi românca trebuia să joace în turul 1 contra americancei Caty McNally, i-a fost schimbată adversara. McNally s-a retras, din cauza unei accidentări, astfel că Osorio i-a luat locul. Acesta a fost primul meci direct dintre cele două jucătoare.

Partida Bogdan – Osorio a fost prima a zilei pe terenul 4. A început de la ora 12:00. În turul doi osorio se va duela cu belgianca Elise Mertens, locul 28 WTA, în vârstă de 27 de ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed