Max Verstappen şi-a surclasat toţi adversarii! Început perfect pentru pilotul Red Bull Racing. Sprintul, o afacere pentru marele campion

Max Verstappen şi-a surclasat toţi adversarii! Început perfect pentru pilotul Red Bull Racing. Sprintul, o afacere pentru marele campion. Olandezul zburător a reuşit să-şi depăşească marii rivali.

Max Verstappen a câştigat, fără probleme, cursa de sprint din cadrul Marelui Premiu de Formula 1 al Austriei.

Max Verstappen şi-a surclasat toţi adversarii!

Olandezul, care a câştigat toate cele trei sprinturi disputate în acest sezon, a devansat cele două monoposturi McLaren Mercedes. Australianul Oscar Piastri a terminat pe locul secund, în timp ce britanicul Lando Norris a terminat pe locul 3.

Britanicul George Russell, de la Mercedes a ocupat locul 4, iar pe cinci s-a clasat Carlos Sainz, de la Ferrari. Duminică, pe circuitul Spielberg, are loc Grand Prix-ul Austriei. „A fost un prim tur foarte bun, au fost câteva tururi interesante. Apoi, după ce am ieșit din zona DRS, am putut să mă ocup de cursa mea. Două mașini din spate forțau să mă depășească. Am avut de muncit, trebuie să ne gândim la ce putem face mai bine.

Mâine avem o cursă mai lungă, care va pune o presiune și mai mare asupra pneurilor. Era o zona DRS, trebuia să forțez motorul mai mult și s-au auzit niște zgomote, dar am modificat setările și a fost totul ok.

Trebuie să ne uităm la datele pe care le-am colectat astăzi și ne vom pregăti pentru ziua de mâine”, a spus Max Verstappen, după cursa de sprint.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed