Max Verstappen s-a dezlănţuit! Dezvăluirea momentului făcută de marele campion. Nu le-a dat nicio şansă adversarilor

Max Verstappen s-a dezlănţuit! Dezvăluirea momentului făcută de marele campion. Nu le-a dat nicio şansă adversarilor. A reuşit să se impună în calificările pentru cursa de sprint de sâmbătă.

Max Verstappen. de la Red Bull Racing, va porni de pe prima poziţie a grilei în cursa sprint din cadrul Marelui Premiu al Austriei. Este a 11-a etapă a Campionatului Mondial de Formula 1.

Max Verstappen s-a dezlănţuit!

Pe locul doi şi pe locul trei în calificările pentru sprint s-au clasat piloţii McLaren Marcedes. Pe doi a fost Lando Norris şi pe trei Oscar Piastri. Pe patru a terminat George Russell (Mercedes), iar pe cinci Carlos Sainz (Ferrari).

Cursa sprint de Formula 1 va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00. Calificările pentru cursa principală sunt programate tot sâmbătă, la ora 17.00. Cursa principală va avea loc duminică, de la ora 16.00.

Până acum, în actualul sezon de F1, Verstappen a câştigat şapte etape. În celelalte trei, în Australia, la Miami şi în Monaco, s-au impus Carlos Sainz, Lando Norris şi Charles Leclerc.

„Este superb să fiu primul aici, în fața fanilor mei. Mașina a fost perfectă, a fost o mașină echilibrată. E un start foarte bun pentru acest weekend. Avem mult de muncă, dar acum sunt fericit.

(n.r. Cum va fi lupta cu Lando Norris) Vom afla mâine, nu mă stresez acum pentru acest lucru”, a spus Max Verstappen, după sesiunea de calificări.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed