Max Verstappen şi-a distrus toţi adversarii! Demosntraţie de forţă a pilotului de la Red Bull Racing. America, la picioarele olandezului zburător

Max Verstappen şi-a distrus toţi adversarii! Demosntraţie de forţă a pilotului de la Red Bull Racing. America, la picioarele olandezului zburător. Triplul campion mondial a făcut o nouă demonstraţie de forţă în Formula 1.

Max Verstappen nu le-a dat nicio şansă adversarilor în Marele Premiu de Formula 1 din America. După ce a câştigat sprintul, pilotul de la Red Bull Racing a câştigat şi cursa.

Max Verstappen şi-a distrus toţi adversarii!

Lando Norris de la McLaren a început senzațional Marele Premiu de Formula 1 al Statelor Unite. A condus cursa 28 de tururi, dar campionul Max Verstappen, plecat de pe 6, a revenit și a obținut a 15-a victorie din sezon. Asta în ciuda presiunii pe care a pus-o pe final Lewis Hamilton, de la Mercedes.

Charles Leclerc a plecat din pole-position, dar nu a fost o zi mare pentru Ferrari. Pilotul monegasc a fost depășit încă din primul viraj de Lando Norris, plecat de pe 2. Britanicul a rezistat la șefia cursei vreme de 28 de tururi.

Aflat la cursa cu numărul 100 în Formula 1, Norris visa la întâia lui victorie. Revenirea lui Verstappen, care a plecat de pe 6 și a făcut slalom printre monoposturile din față, i-a i-a interzis izbânda.

Sursa foto Twitter

Verstappen a mai cedat șefia cursei doar în momentele în care a schimbat pneurile. Din spate, Norris și mai ales Hamilton au încercat să-l preseze. Patru curse rămân din acest sezon. Dacă mai câștigă măcar una, Verstappen va stabili un nou record de victorii într-un an, 16. Tot el deține și actualul record, 15 victorii în 2022 și în 2023.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed