Max Verstappen şi-a distrus concurenţa! Pilotul Red Bull Racing nu le-a dat nicio şansă adversarilor. Ce s-a întâmplat în calificările ultimei curse de Formula 1 a sezonului

Max Verstappen şi-a distrus concurenţa! Pilotul Red Bull Racing nu le-a dat nicio şansă adversarilor. S-a aflat ce s-a întâmplat în calificările ultimei curse de Formula 1 a sezonului 2023.

Max Verstappen nu se dezminte. Chiar dacă a cucerit cel de-al treilea titlu mondial cu mai multe curse înainte, continuă să domine Marele Circ.

Max Verstappen şi-a distrus concurenţa!

Max Verstappen se bate cu  recordurile. Pilotul olandez al celor de la Red Bull Racing a fost primul şi în calificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi. Astfel, va pleca din pole position în ultima cursă a sezonului 2023.

Max Verstappen, de la Red Bull Racing, a reuşit la Abu Dhabi, pe circuitul Yas Marina, cel de-al 32-lea pole-position din carieră. Olandezul zburător a fost urmat în clasamentul calificărilor de monegascul Charles Leclerc, de la Ferrari şi de australianul Oscar Piastri, de la McLaren Mercedes.

Cursa va avea loc duminică., la Abu Dhab. Olandezul vrea neapărat să câştige pentru a rescrie istoria în Marele Circ. Concurenţa pare că nu are nicio şansă nici la această ultimă cursă a sezonului. Ferrari, dar şi McLaren Mercedes nu reuşesc să atingă ritmul de cursă al olandezului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed