Max Verstappen s-a dezlănţuit! Pilotul Red Bull Racing şi-a surclasat toţi adversarii. E rege şi în Las Vegas

Max Verstappen s-a dezlănţuit! Pilotul Red Bull Racing şi-a surclasat toţi adversarii. E rege şi în Las Vegas. Olandezul zburător a reuşit o nouă cursă perfectă în marele Circ, deşi e deja campion mondial din urmă cu mai multe curse.

Pilotul olandez Max Verstappen, de la Red Bull a câştigat şi Marele Premiu de la Las Vegas. Aceasta a fost penultima cursă a sezonului 2023. Este a 53-a victorie a sa în cariera de Formula 1.

Max Verstappen s-a dezlănţuit!

Mai mult, Max Verstappen a obţinut şi a 18-a victorie a sezonului. A fost o nouă cursă perfectă pentru triplul campion mondial, chiar dacă nu a pornit din pole-position. Leclerc de la Ferrari a pornit din faţa grilei, dar nu i-a rezistat lui Max.

Podiumul a fost completat de monegascul Charles Leclerc, de la Ferrari şi de mexicanul Sergio Perez, coechipierul său de la Red Bull Racing.

La cursa de la Las Vegas au fost prezente şi vedete printre care Justin Bieber sau Zlatan Ibrahimovic. Verstappen a devenit deja, în acest sezon, triplu campion mondial în Marele Circ. Se luptă deja cu recordurile şi speră să câştige şi ultima cursă a anului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed