Marius Șumudică surprinde pe toată lumea! Ce a putut să spună după demiterea lui Cristiano Bergodi. E răsturnare totală de situație

Marius Șumudică a intervenit după demiterea lui Cristiano Bergodi. Fostul tehnician de la Gaziantep a vorbi despre posibilitatea de a o prelua pe Rapid.

Cristiano Bergodi a fost demis după ce giuleștenii nu au reușit să câștige niciun meci în play-off și au ajuns pe locul 5, cu 28 de puncte.

Marius Șumudică surprinde pe toată lumea!

Deși Victor Angelescu a declarat că Marius Șumudiă este primul pe lista de tehnicieni favoriți pentru Rapid, Marius Șumudică a declarat că nu a fost contactat deocamdată de nici un oficial al giuleștenilor.

”N-am vorbit cu nimeni. Nu știu absolut nimic, n-am vorbit cu absolut nimeni dintre oficialii Rapidului. Până în momentul de față nu am fost contactat de nimeni de la Rapid. Dar îi înțeleg, probabil au alte priorități în momentul de față. Trebuie să pregătească acest meci cu FCSB.

Sunt liber de contract, mă aștept să fiu contactat de mai multe cluburi și am fost, dar pe unele le-am refuzat. Știți foarte bine, au fost și publice. Doar ieri am refuzat o ofertă din Iran, dintre primele 3. Când am văzut cum zburau dronele…, a spus Șumudică, pentru Digi Sport TV.

Tehnicianul a reamintit faptul că iubește Rapidul de la 5 ani, iar în cazul în care va fi chemat să antreneze, va accepta cu toată inima.

Rapid e ceea ce îmi doresc cel mai mult pe lume. O iubesc de la 5 ani. Nu aș refuza-o niciodată”. a mai spus Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed