Marius Șumudică şochează pe toată lumea! Cerere în direct pentru Dan Şucu. Ce este dispus să facă pentru a reveni la Rapid

Deși discuțiile cu Dan Șucu au încetat zilele trecute, Marius Șumudică este perseverent și transmite presiuni conducerii din Giulești! Antrenorul român continuă să facă tot ce îi stă în puteri pentru a-i convinge pe oficialii alb-vișinii că este capabil să restabilească echilibrul în vestiarul celor de la Rapid.

În acest context, Șumudică a recunoscut că este dispus să meargă să antreneze gruparea din Giulești, un an întreg, pe gratis. Decizia antrenorului este una extrem de surprinzătoare, având în vedere că tocmai ce a declarat, de curând, că a dat cu piciorul unei oferte în valoare de 1.000.000 de euro, din Qatar.

Marius Șumudică şochează pe toată lumea!

Fostul tehnician de la Gaziantep este dispus să facă acest pas, însă i-a prezentat o opțiune patronului giuleștenilor. În cazul în care va propulsa Rapid în vârful clasamentului sezonului viitor, acesta se așteaptă să fie plătit pe măsura eforturilor depuse, la final de stagiune.

„Am ascuns vreodată dragostea față de Rapid, crezi că pentru mine contează banii când este vorba de Rapid. Știi ce aș face pentru Rapid, nu aș avea nevoie de niciun ban pentru un an de zile și în momentul în care îmi ating obiectivul să fiu renumerat pe măsură.

Nu pot să promit că vin și iau titlul. Cred că Rapid poate atinge obiectivul minim de a juca în cupele europene la anul. Maxim există posibilitatea să te bați la un trofeu și să îl câștigi. Rapid are nevoie de câțiva jucători.

Din dragoste pentru club, suporteri și pentru ce am trăit în ultima săptămână aș vrea să demonstrez ce pot să fac cu căpriorii. O fac gratis pentru un an!”, a spus Șumudică la Fanatik.

A ratat oferta din Qatar: „Peste un milion de euro!”

„Am avut ofertă în Qatar. Aveam biletele de avion pentru mine și soție. Au luat bilet la business. Au dat vreo 10.000 de euro. Trebuia să ajung acolo. Am invocat sărbătorile Pascale și am așteptat răspunsul domnului Șucu. Între timp au pus un francez. Contractul era de peste un milion de euro cu tot cu staff!”, a declarat Șumi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed