Marius Şumudică, reacţie de ultimă oră! Replică pentru Edi Iordănescu, după ce selecţionerul l-a contrat. Cine este mărul discordiei

Edi Iordănescu l-a contrat, iar Marius Şumudică a reacționat imediat. Mărul discordiei este chiar un tricolor. Tehnicianul nu a fost mulțumit de poziția pe l-a pus pe fostul său jucător de la Gaziantep.

La meciurile amicale ale echipei naționale a României, cu Irlanda de Nord și Columbia, Edi Iordănescu a făcut câteva schimbări în ceea ce priveşte pozițiile de pe teren ale unor jucători.

Marius Şumudică, reacţie de ultimă oră!

Toate aceste lucruri doar pentru a găsi echipa ideală pentru EURO 2024 de la vară, din Germania.

Ei bine, acest lucru nu i-a convenit deloc lui Marius Șumudică, care a comentat în termeni duri alegerile făcute de selecționer, mai ales faptul că l-a pus pe Denis Drăguș pe post de winger, în condițiile în care tehnicianul a spus clar că jucătorul dă cel mai bun randament pe post de atacant central.

Selecționerul nu a fost de acord cu această afirmație. Atât la conferința de presă, cât și în momentul în care l-a trimis pe Drăguș pe teren, a ignorat spusele lui Șumudică. Ceea ce l-a făcut ca, în direct la digisport.ro, să reacționeze mai dur.

”Nu pot să comentez eu ce a zis Edi Iordănescu sau ce a văzut el, el știe cel mai bine. Sunt atâția oameni care spun lucruri, nu stau eu să mă contrazic cu selecționerul. Dacă vede asta, așa îl simte (n.r. pe Drăguș), nu vreau să îi fac rău jucătorului.

N-are nicio legătură faptul că l-am readus eu în formă. Dacă selecționerul spune că dă randament în poziția de winger, poate că așa e. Nu am job, iar el e selecționer, știe mai bine. Îl antrenează și îl vede mai bine la treabă”, a declarat Marius Șumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed