Marius Şumudică nu s-a mai abţinut! Ce a putut spune despre vedeta celor de la FCSB. Gigi Becali va fi uimit

Marius Şumudică nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce a putut spune antrenorul despre vedeta celor de la FCSB. Gigi Becali va fi uimit când va vedea că un rival îl laudă pe mijlocaşul vicecampioanei.

Marius Şumudică a rămas impresionat de prestaţia lui Darius Olaru de la derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1.

Marius Şumudică nu s-a mai abţinut!

Marius Şumudică l-a lăudat pe Darius Olaru de la FCSB după derby-ul din Gruia. Olaru a fost providențial în victoria obținută de FCSB chiar în fieful rivalei la titlu.

Extrem de activ, implicat la construcție și la recuperare, Olaru l-a impresionat pe Marius Șumudică. Antrenorul îl vede pe căpitanul FCSB-ului suficient de bun pentru a evolua la o echipă europeană valoroasă.

„Am văzut meciul dintre CFR și FCSB și mi s-a făcut puțin dor de fotbalul românesc. A fost un nivel ridicat și nu mă așteptam. Mi-a plăcut mai ales jocul celor de la FCSB, au jucat peste așteptări, rar mi-a fost dat să văd o echipă românească să domine CFR-ul de așa manieră.

Am văzut un jucător despre care cred că va fi unul dintre puținii jucători români care va reuși în străinătate. Are tot ceea ce-i trebuie. Este vorba despre Olaru, îi prevăd un viitor extraordinar.

Este un jucător cu toate ingredientele pentru a face pasul la o echipă mare din Europa: capacitate de efort, picioare bune, forță, ceea ce le lipsește foarte multor jucători români atunci când merg în străinătate.

Are execuție, viziune, pasă finală, finalizare. Este un jucător complet de mijlocul terenului. A legat jocul foarte bine, FCSB a câștigat incontestabil”, a spus Șumudică în direct la Digisport.

Darius Olaru este cel mai valoros jucător din Superliga 1. Este evaluat la 5,3 milioane de euro pe Transfermarkt. Evoluează la FCSB de 3 ani, când Gigi Becali l-a cumpărat de la Gaz Metan cu 600.000 de euro.

La începutul lunii februarie, Gigi Becali a susținut că a refuzat o ofertă de 5 milioane de euro pe numele mijlocașului, fiind nemulțumit de structura plăților pe care a propus-o clubul interesat.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed