Marius Șumudică îşi pregăteşte revenirea! Ce echipă va antrena după ce a fost refuzat de Rapid şi CSU Craiova. Antrenorul a spus tot

Marius Șumudică îşi pregăteşte revenirea! S-a aflat ce echipă va antrena după ce a fost refuzat de Rapid şi CSU Craiova. Antrenorul își plănuiește plecarea din țară.

Marius Șumudică a anunțat unde va antrena perioada următoare. Tehnicianul nu a ajuns la niciun acord cu echipele din România, speculându-se oferte de la CSU Craiova și Rapid.

Marius Şumudică îşi pregăteşte revenirea!

Marius Șumudică a declarat că va părăsi țara de origine și va merge să preia o echipa, fie din Turcia, fie tot din Arabia Saudită. Tehnicianul a rămas liber de contract după rezilierea cu Al Raed.

„De fiecare dată când e vehiculat numele meu, am mai multe voturi decât Erdogan! La FCSB, dacă se pune problema să merg acolo, câștig detașat. La Rapid, eram primul. Astăzi am văzut un sondaj despre Craiova, eram cu mult în fața lui Reghecampf. Nu m-a ales nimeni.

Eu unde să câștig campionatul? Când mi-oi face echipă cu Pancone, ne reapucăm acum. Nici n-au început campionatele, aștept. Am două piste pe care mă axez și unde cred că va fi din ce mai greu să ajung.

În Arabia Saudită, unde se duc în ultima vreme antrenori cu nume și pe bani foarte mulți, și în Turcia. În România? Am primit un mesaj pe telefon că sunt ca domnul Geoană”, a declarat Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

CSU Craiova nu l-a contactat pe tehnician

Marius Şumudică declară că povestea cu CSU Craiova s-a distribuit la nivel de presă, de către suporteri, însă în realitate, nu a existat o ofertă concretă din partea oltenilor.

„Nu a fost nimic cu Craiova. Și Craiova e un capitol închis. Nu a vorbit nimeni cu mine, nu am avut nicio discuție. S-a vehiculat în presă numele meu, atât. Eu n-am avut oficial nicio discuție cu absolut nimeni de la Craiova. Am înțeles că au luat decizia de a-l readuce pe Reghecampf. Nu am ce să discut pentru că nu sunt implicat și nu am primit nicio ofertă din partea celor de la Craiova.

Probabil că da, în sinea mea mă gândeam, dar dacă nu ești contactat, nu ești dorit, ce să discutăm? N-are rost. Am citit prin ziare că am folosit ca iepure (n.r – de Universitatea Craiova). Am ajuns să mă întorc în țară și, indiferent ce am realizat – că am fost ales antrenorul cel mai bun din Turcia – dar să faci astfel de articole… eu nu m-am ploconit la nimeni acum.

Lumea a luat-o ca pe o milogeală, dar asta credeam eu atunci. Am crezut că am șanse să fiu la Rapid, nu s-a putut și am înțeles. Probabil și eu am fost puțin irascibil, dar nu vreau să revin la acel subiect”, a declarat Marius Şumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed