Marius Şumudică i-a dat ordin lui Edi Iordănescu! Cum trebuie pus în valoare Ianis Hagi. Anunţ clar al antrenorului

Edi Iordănescu primește din nou ordin de la Marius Şumudică. Lucrurile pe care trebuie să le facă selecționerul echipei naționale pentru a pune în valoare calitățile lui Ianis Hagi. Anunțul clar venit din partea antrenorului.

Ianis Hagi a fost folosit de Edi Iordănescu pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord și Columbia. Jucătorul de la Alaves a fost pus în bandă de selecționer, fiind un lucru greșit, din punctul de vedere a lui Marius Șumudică.

Marius Şumudică i-a dat ordin lui Edi Iordănescu!

Marius Şumudică este de părere că Edi Iordănescu a greșit în momentul în care l-a pus pe Ianis Hagi pe bandă. Tehnicianul este de părere că fotbalistul trebuie folosit într-o zonă a terenului unde acesta se simte bine, pentru a-i pune în valoare calitățile.

Fostul antrenor de la Gaziantep este de părere că Ianis se simte cel mai bine în zona centrală, deoarece are nevoie de spații și de ocazii de pasă.

„Ianis Hagi este un jucător care dă un anumit randament în zona centrală. Dacă îl izolezi pe bandă, nu poate face absolut nimic. Hagi este un număr 10, un jucător căruia îi place spațiul când are mingea, îi place să dea pase filtrante. (n.r. care este postul lui Ianis Hagi în formația 4-2-3-1?) Inter!”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport.

Ianis Hagi nu are o situație deloc bună la echipa de club, deoarece acesta nu prinde minute. Edi Iordănescu are de gând să convoace pentru EURO 2024 doar jucători care au o activitate constantă la echipă. Acest lucru îi poate crea probleme jucătorului de la Alaves.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed