Marius Şumudică face un anunţ crucial! Când va reveni în Superliga. Adrian Mutu, vizat direct

Marius Şumudică face un anunţ crucial! S-a aflat când va reveni în Superliga. Adrian Mutu, vizat direct de dezvăluirile antrenorului de la Al Raed. Mai mult, tehnicianul a spus şi la ce echipe şi-ar dori să revină.

Marius Șumudică, antrenorul celor de la Al Raed, în Arabia Saudită, a numit cele 3 echipe din campionatul românesc cu care ar semna. Este vorba despre Rapid, CSU Craiova și Petrolul.

Marius Şumudică face un anunţ crucial!

Marius Şumudică a fost ultima oară în Superliga la CFR Cluj în vara lui 2021. Nu exclude revenirea în România, dar pune condiții. Echipa la care merge să-i pună la dispoziție elementele necesare pentru performanță. Întrebat la ce echipă din România s-ar vedea să antreneze, Șumudică a numit 3.

Surpriza o reprezintă Petrolul Ploiești, unde Șumudică ar merge grație relației apropiate cu Marian Copilu, conducătorul clubului. „Pentru mine, prioritatea rămâne Rapid. Nu în momentul de față, dar dacă m-aș întoarce în țară aș merge cu inima deschisă la Rapid, Craiova lui Rotaru, adică echipe la care cred că aș putea face performanță. Altfel, de ce m-aș întoarce?

Sau chiar la Petrolul, fiindcă îl cunosc pe Marian (n.r. – Copilu, președintele) și știu ce vrea să facă.

Am vorbit cu el și știu ce vrea să facă în continuare, ce jucători va aduce. Va aduce jucători buni, buni. O să vedeți după pregătire cum vor arăta Jefferson și Diomande, că tot pe mine m-a întrebat despre ei.

Dacă reușește să facă 4-5 transferuri despre care mi-a spus, Petrolul e candidată la play-off”, a dezvăluit Șumudică, în durect la DigiSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed