Marius Şumudică a rămas mască! Gest incredibil la adresa antrenorului român. Ce s-a întâmplat după ce Gaziantep a vrut să-l dea afară

Marius Şumudică a rămas mască! Gest incredibil la adresa antrenorului român. S-a aflat ce s-a întâmplat după ce șefii de la Gaziantep au vrut să-l dea afară. Este răsturnare totală de situaţie.

Marius Șumudică a primit un cadou de la suporteri, care s-au bucurat pentru reconfirmarea sa în funcția de antrenor principal la Gaziantep.

Marius Şumudică a rămas mască!

Deși era pe cale de a pleca, conducerea clubului a decis să-l păstreze pe antrenorul român.

Tehnicianul a început deja antrenamentele pentru meciul cu Antalyaspor, de pe 4 martie. Este un duel crucial pentru Gaziantep în lupta pentru evitarea retrogradării.

În timpul antrenamentelor, liderii galeriei de la Gaziantep au făcut o vizită la baza de pregătire.

„Liderii tribunei și majoretele noastre au făcut o vizită morală și motivațională la antrenamentul echipei noastre înainte de meciul din Antalyaspor.

Suporterii au arătat că sunt încrezători în jucători și sunt în spatele echipei”, au scris, într-o postare pe Instagram, cei de la gazianteponline.

Sursa: Instagram

Gaziantep se află pe locul 17 în Super Lig, care este prima poziție retrogradabilă, având 28 de puncte în 27 de meciuri.

Președintele de la Gaziantep, despre Marius Șumudică

Memik Yılmaz, președintele de la Gaziantep, a discutat despre partida cu Antalyaspor. Oficialul turc are încredere atât în jucători, cât și în antrenorul Marius Șumudică, conform gazianteptimpe.

„Acordăm o mare importanță acestui meci. Sper să ne întoarcem din Antalya cu punctele pe care ni le dorim. Ne-am întâlnit recent la nivel de conducere. Am luat câteva decizii în sfera intereselor clubului nostru și le-am împărtășit publicului.

Avem încredere în antrenorul nostru și în echipa noastră. La nivel de conducere și echipă, suntem uniți în acest moment. La sfârșitul sezonului această echipă va termina acolo unde merită”, a spus Memik Yılmaz, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed