Marius Şumudică a fost dat afară! Antrenorul se întoarce în România. Ce funcţie va ocupa

Marius Şumudică a fost dat afară! Antrenorul se întoarce în România. S-a aflat şi ce funcţie va ocupa. În urmă cu puţin timp, tehnicianul în vârstă de 52 de ani a aflat că nu mai este antrenorul saudiților de la Al-Raed.

Deşi mai avea un an de contract cu cei de la Al-Raed, Marius Șumudică a fost dat afară. Ocupanta locului 10 în ediția precedentă de campionat a decis rezilierea unilaterală.

Marius Şumudică a fost dat afară!

„Mă bucur că am dus la bun sfârșit un an acolo, nu e ușor să reziști un sezon întreg în Arabia Saudită. Le mulțumesc tuturor celor din club. Mai aveam un an contract, dar am hotărât să reziliem din cauza unor diferențe de opinie.

Situația era oricum complicată, urmează alegeri pentru alegerea unui nou președinte”, a spus Marius Șumudică, conform gsp.ro.

Marius Șumudică semnase cu Al-Raed în iulie 2022. A stat pe bancă 31 de meciuri. Sezonul trecut a încheiat pe locul 10, fără emoții în privința retrogradării. Nu va sta degeaba prea mult în România.

Șumudică va reveni în perioada următoare acasă, în România. Antrenorul are un contract valabil de analist la postul TV Digi Sport. De altfel, pe durata acestei veri, „Șumi-gol” a fost o prezența constantă pe micile ecrane.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed