Marius Ştefănescu s-a dezlănţuit! I-a atacat pe fanii de la Rapid la finalul meciului: ‘Le spun multă sănătate’ + Giuleştenii l-au înjurat tot meciul

Marius Ştefănescu s-a dezlănţuit! I-a atacat pe fanii de la Rapid la finalul meciului. Jucătorul celor de la Sepsi a intrat pe final şi a dat pasă de gol pentru Debeljuh. A fost reuşita care a decis disputa.

Marius Ştefănescu a fost înjurat de fanii Rapidului. A intrat însă şi a decis meciul în prelungiri.

Marius Ştefănescu s-a dezlănţuit!

„Era important să câştigăm, să luăm cele 3 puncte şi să continuăm lupta pentru Europa. Nu mă aşteptam la aşa reacţie, dar e treaba lor. Nu am declarat niciodată că nu am vrut să joc aici. Era povestea că mă dau lovit cu FCSB. Le spun multă sănătate, îmi fac treaba pe teren şi atât.

Nu m-am antrenat deloc săptămâna asta şi am decis să fac deplasarea şi să intru pe final. Mă bucur pentru pasa de gol şi că am luat cele 3 puncte. Eu am văzut un meci frumos. Rapid au ratat câteva ocazii clare, dar ne bucurăm că am ieşit învingători”, a spus Marius Ştefănescu, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Marius Ştefănescu spune că nu vrea să vorbească despre criza echipei din Giuleşti. „Nu vreau să vorbesc despre ei. O echipă după 3 înfrângeri nu e cu moralul sus. Şi ei voiau să câştige”, a mai spus jucătorul celor de la Sepsi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed