Marius Lăcătuş s-a enervat în direct! Mesaj dur pentru jucătorul dat afară de Gică Hagi. Ce era obligat să facă fotbalistul

Marius Lăcătuş, cuvinte dure la adresa jucătorului dat afară de Gică Hagi. Fostul mare internațional condamnă gestul făcut de fotbalist. Trebuia să aibă o discuție privată cu antrenorul.

Ronaldo Deaconu s-a despărțit de Farul după aproape jumătate de an în care a îmbrăcat tricoul echipei.

Marius Lăcătuş s-a enervat în direct!

După despărțirea de Farul, jucătorul a acuzat că antrenorul echipei nu a vorbit absolut deloc cu el de la momentul în care a semnat contractul, Mai mult de atât, a susținut că Hagi s-a folosit de el pe o poziție în care nu își poate folosi abilitățile.

Ei bine, Marius Lăcătuș a reacționat la declarațiile date de jucător. Fostul tricolor îl condamnă pe Deaconu din cauza faptului că a ales să spună aceste lucruri public, după ce s-a despărțit de echipă, și nu a purtat o discuție privată doar cu Hagi, înainte să fie dat afară.

”Asta e cel mai urât. Dacă e adevărat și sunt jucător și am tupeu cum am în presă, mă duc la domnul Hagi și îi spun.

‘Domnule, uite cum te-ai comportant cu mine’ sau ‘uite ce am pățit eu în teren’. Nu acum când s-a terminat campionatul.

Îi spun din timpul campionatului: ‘Eu nu sunt mulțumit cu jocul ăsta, pentru că sunt un fel de fileu la această echipă’.

El probabil a spus da atunci (n.r. că joacă și pe altă poziție) și după aceea vii și spui că erai fileu. Se bat cap în cap lucrurile astea”, a spus Marius Lăcătuș, la digisport.ro.

Ronaldo Deaconu a semnat cu Farul în luna ianuarie a acestuia an. Contractul său era valabil până în iunie 2026.

Jucătorul are o cotă de piață în valoare de 550 de mii de euro, potrivit site-urilor de specialitate. Cea mai mare cotă a înregistrat-o în decembrie 2021, 1.2 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed