Jucătorul care a plecat de la echipa lui Gică Hagi se revoltă! Cuvinte dure la adresa antrenorului de la Farul. Ce s-a întâmplat cât a jucat la echipa constănțeană

Jucătorul care a plecat de la echipa lui Gică Hagi a decis să vorbească. Ronaldo Deaconu a explicat de ce a fost nemulțumit de deciziile luate de antrenorul de la Farul. Fotbalistul a avut la vremea respectivă o ofertă și de la Dinamo, dar i-a ales pe constănțeni, iar acum regretă.

Ronaldo Deaconu a stat doar cinci luni la fosta campioană, apoi a acționat o clauză specială pe care o avea în contract și a plecat.

Ronaldo Deaconu, nemulțumit de decizia lui Gică Hagi

Deaconu a rezistat doar cinci luni la Farul. Apoi a decis să plece activând o clauză din contract. Potrivit acesteia, putea pleca liber dacă nu juca 70% din minute.

Fotbalistul a fost nemulțumit de deciziile luate de Hagi. Se aștepta să joace ca mijlocaș, dar a fost folosit pe postul de extremă.

”Nu, nu am reusit sa vorbesc absolut deloc cu dânsul (n.r Gheorghe Hagi). A fost mereu modelul meu ca fotbalist. Dar a vorbit cu mine doar în ianuarie, când m-a convins să semnez. E clar, eu nu puteam da randament maxim ca extremă. Eu joc inter dreapta, decar, în funcție de sistem. Mai bine joc număr 6 decât extremă. Fiindcă am pasa lungă, pot lega jocul, pot să trag de la distanță”, a declarat Ronaldo Deaconu, conform gsp.ro.

Fotbalistul și-ar fi dorit să impresioneze la Farul pentru a avea o șansă de a intra în vederile lui Edi Iordănescu. Ronaldo Deaconu a jucat în 12 partide și a marcat două goluri. În ultimele patru etape nu a fost folosit deloc.

”Acum au fost meciuri când aveam 35% posesie, iar atacul nostru pornea de la degajarea lui Buzbuchi. Eram de multe ori «fileu». Chiar nu mă așteptam. Dar, jos pălăria, așa s-au câștigat meciuri și s-a ajuns în play-off. Unde iar s-a schimbat strategia, s-a revenit la posesie, numai că n-au mai contat pe mine. Asta e, mergem mai departe.

Am încercat, credeți-mă, chiar îmi pare rău că nu am făcut mai mult pentru Farul în condițiile date. Am luptat pentru play off, am alergat mult, cum mi se cerea. Dar vorba aceea, și calul aleargă, dar nu dă lapte”, a mai spus jucătorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed