Marius Lăcătuș e `fiară` cu FCSB: `De ce trebuie să joace în Ghencea? Nu înțeleg`

Marius Lăcătuș, șeptarul de legendă al Stelei, are și un trecut la clubul lui Gigi Becali. A fost președinte, apoi antrenor la FCSB, dar în războiul Stelelor pentru siglă, culori și palmares, Lăcătuș ține cu Armata.

Simbolul din Ghencea e ”fiară” cu echipa lui Becali căreia îi închide porțile la stadion. ”Eu nu înțeleg. De ce trebuie să joace FCSB în Ghencea? Și Arcul de Triumf e un stadion pe care joacă mai multe echipe și făcut din bani publici, precum și arena Rapidului, și Arena Națională la fel, de ce neapărat trebuie să joace FCSB în Ghencea?

Nu văd de ce trebuie să joace FCSB acolo, din moment ce ai plecat de acolo în ce mod ai plecat și cum te-ai comportat și ce declarații ai dat. Ai spus că tu nu mai vii niciodată, că tai nocturna, plus că avea de plătit niște datorii acolo.

Spui că nu mai vii niciodată în Ghencea și deodată ți s-a părut ție că e stadionul mai nou și mai frumos”, a spus Lăcătuş, pentru digisport.ro.

Lăcătuș a încercat și o explicație pentru tribunele goale ale noii arene, la meciurile echipei Armatei. „Probabil, suporterii așteaptă ceva din partea conducerii. În momentul când fanii văd că nu este un interes din partea celor de acolo pentru a promova, atunci foarte mulți s-au mai îndepărtat de echipă.

În momentul în care echipa va avea drept de promovare, nu pot să zic că va fi plin stadionul, dar… E ca și cum ar merge la un meci amical acum. Mă aștept ca cineva din club să iasă și să vorbească”, a spus ”Fiara”, la Fotbal Club.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed