Mario Camora și-a ieșit din minți! Și-a făcut praf colegii după umilința cu Farul: ‘Să ne fie rușine’ + Ce spune despre venirea lui Dan Petrescu

Mario Camora și-a ieșit din minți! Și-a făcut praf colegii după umilința cu Farul. Fotbalistul clujenilor a vorbit și despre venirea lui Dan Petrescu.

Farul a învins-o pe CFR Cluj, scor 5-1, în runda cu numărul 5 din play-off, și a urcat pe locul 2 în clasamentul Superligii.

Mario Camora și-a făcut praf echipa

Mario Camora și-a făcut praf colegii după umilința de la Ovidiu. 

„Ne facem cu toții de rușine. Nu ne trezim! Degeaba face patronul eforturi. Astăzi nu am intrat bine în meci, în nicio repriză. După ce au ratat câteva ocazii, am avut și noi șansa noastră prin Otele. Putea fi alt meci. E greu dacă nu o bagi în poartă. Orice atac al lor era un pericol.

Nu se poate așa ceva! Nu merităm niciunul să purtăm acest tricou. Să ne fie rușine, ar trebui să nu mai ieșim din case”, a spus Mario Camora, la Prima Sport.

Camora a vorbit și despre sosirea lui Dan Petrescu.

„Patronul a spus că a semnat, dar încă nu a venit la noi în vestiar. Din vară va fi aici. Nu vreau să vorbesc despre asta, mai avem câteva etape. Trebuie să ne trezim, mai avem un obiectiv. Dacă nu ne trezim, terminăm pe locul 6”, a mai spus jucătorul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed