Marea iubire a lui Ion Ţiriac, în stare de şoc! Probleme mari pentru mama copiilor magnatului. Ce a putut să facă femeia / Foto

Marea iubire a lui Ion Ţiriac, în stare de şoc! Probleme mari pentru mama copiilor magnatului. S-a aflat ce a putut să facă femeia. Aceasta trece prin clipe cumplite şi a împărtăşit cu urmăritorii drama pe care o traversează.

Mama copiilor lui Ion Ţiriac are mari probleme. Asta reiese din ultimele postări de pe reţelele de socializare.

Marea iubire a lui Ion Ţiriac, în stare de şoc!

Sophie Ayad, jurnalista care i-a dăruit doi copii magnatului trece prin clipe grele. Femeia care a împlinit 54 de ani este în doliu. Asta pentru că tatăl lui Sophie Ayad a încetat din viaţă în această lună. Trece printr-o tragedie fără margini.

Marea iubire a lui Ion Ţiriac a postat o imagine alături de tatăl ei, pe Instagram. „Îmi lipseşti, tata, îmi e atât de dor de tine!„, a scris cea care a fost timp de 9 ani într-o relaţie cu fostul mare jucător de tenis.

Sursa foto captura Instagram

Sophie Ayad a fost în Cairo şi a postat o imagine cu o coroană cu flori: „Odihneşte-te în pace, Tata”. Nu doar jurnalista trece prin clipe grele. Karim Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac aveau o relaţie specială cu bunicul lor.

Sophie este cu 30 de ani mai tânără decât Ion Ţiriac şi locuieşte în Miami. Se ocupă de afacerea deschisă în 2023. Este vorba despre un magazinul de lux în care vinde haine ale celor mai cunoscuţi designeri. Sophie Ayad a rămas în relaţii bune cu Ion Ţiriac, cel cu care a fost într-o relaţie între 1992 şi 2001. Deşi au doi copii împreună nu au fost căsătoriţi.

Ţiriac este al doilea cel mai bogat român în 2024, conform presei de specialitate. Averea magnatului se ridică la apoximativ două miliarde de dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed