Ion Ţiriac va fi şocat! Dezvăluiri uluitoare ale unei apropiate. Ce a putut să spună despre magnat

Ion Ţiriac va fi şocat! Dezvăluiri uluitoare ale unei apropiate. S-a aflat ce a putut să spună despre magnat. Deşi nu a recunoscut direct că a avut o relaţie cu acesta, a lăsat să înţeleagă că lucrurile au stat aşa.

Ion Ţiriac va fi uimit când va afla dezvăluirile unei apropiate. Aceasta s-a decis să dea cărţile pe faţă şi să vorbească despre relaţia pe care a avut-o cu magnatul.

Ion Ţiriac va fi şocat!

Celebra Laurette Atindehou s-a decis să spună adevărul. Aa dezvăluit cum l-a cucerit pe Ion Ţiriac. Vedeta a vorbit despre relaţia pe care ar fi avut-o cu miliardarul român. Laurette a dat cărţile pe faţă. A recunoscut că a fost mereu atrasă de bărbaţii cu bani. A vorbit despre fostul ei soţ, dar a spus ce s-a întâmplat între ea şi fostul mare jucător de tenis.

Cei doi ar fi fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor. Acum, Laurette a oferit mai multe detalii, la la podcastul „Tare de tot”, cu Viorel Grigoroiu.

„Eu am fost căsătorită cu un milionar, na! Milionar pe bune. Sunt într-o relaţie ok cu fostul meu soţ. (Moderator: Nu ai rămas cu milioane?) Nu am rămas cu niciun milion, dar am rămas cu o casă. Tot am fost fată deşteaptă, nu? Am rămas cu ceva… am fost fată deşteaptă, măcar am rămas cu o casă. Am mai avut relaţii cu milionari din ăştia celebri.

(Cu Ion Ţiriac a fost ceva?) Asta nu pot să-ţi răspund. Că tot m-ai întrebat, „Ţiri”, că eu aşa îi zic, o să rămână acolo la sufletul meu. Eu îi spun „Ţiri”… nu am prea mai vorbit în ultima perioadă. El e magnat.

(Moderator: Unde ai simţit că ai înflorit lângă un milionar?) Nu trebuie să mai zic, era frumos. Cu avionul privat, te dădeai jos din avion şi te lua maşina cu şofer… era frumos. Dar trebuie să fii frumoasă, deşteaptă, să ştii să vorbeşti, să ştii să taci când trebuie, să ai simţul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresaţi. Acolo m-am simţit o regină, dar ce regină! Regina reginelor, da, adevărat. Cine nu s-ar simţi? Dacă nu eram eu deosebită şi specială, se mai uita domnul Ţiri la mine? Dacă nu eram frumoasă şi deşteaptă…„, a declarat Laurette.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed