Mâna care nu e întinsă primește cartonaș roșu! Crețu a făcut-o însă intenționat, ce poate păți!

Craiova lui Rotaru a pierdut derby de Oltenia în fața Craiovei lui Mititelu. Iar după ce Andrei Chivulete a fluierat finalul, s-au întâmplat scene interesante.

Alexandru Crețu l-a lăsat cu mâna întinsă pe centralul Chivulete, reproșându-i anumite lucruri, moment în care arbitrul s-a căutat de cartonașul galben și l-a avertizat pe jucătorul lui CSU. Însă Crețu luase deja un catonaș, așa că galbenul a devenit roșu, însă fotbalistul a părut nu supărat, ci satisfăcut de situație.

De ce? În cazuri de acest gen, suspendarea este de o etapă, iar Crețu și-o va ispăși în Cupă cu FC Argeș. ”Așa am considerat, că e mai important meciul din campionat decât cel din Cupă”, a recunoscut chiar jucătorul, care e totuși la mâna Comisiei de Disciplină a FRF.

Pentru că a recunoscut chiar el, e foarte posibil să ”stea pe tușă” mai multe meciuri.
Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, a declarat că decizia i-a aparținut în exclusivitate jucătorului: ”Puteam să facem asta și cu Nistor, cu toți. Așa a reacționat el pe moment, pentru că știa că are trei cartonașe. Nu vor fi măsuri”, a spus Rădoi.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari