Mâna care nu e întinsă primește cartonaș roșu! Crețu a făcut-o însă intenționat, ce poate păți!

Craiova lui Rotaru a pierdut derby de Oltenia în fața Craiovei lui Mititelu. Iar după ce Andrei Chivulete a fluierat finalul, s-au întâmplat scene interesante.

Alexandru Crețu l-a lăsat cu mâna întinsă pe centralul Chivulete, reproșându-i anumite lucruri, moment în care arbitrul s-a căutat de cartonașul galben și l-a avertizat pe jucătorul lui CSU. Însă Crețu luase deja un catonaș, așa că galbenul a devenit roșu, însă fotbalistul a părut nu supărat, ci satisfăcut de situație.

De ce? În cazuri de acest gen, suspendarea este de o etapă, iar Crețu și-o va ispăși în Cupă cu FC Argeș. ”Așa am considerat, că e mai important meciul din campionat decât cel din Cupă”, a recunoscut chiar jucătorul, care e totuși la mâna Comisiei de Disciplină a FRF.

Pentru că a recunoscut chiar el, e foarte posibil să ”stea pe tușă” mai multe meciuri.
Mirel Rădoi, antrenorul Universității Craiova, a declarat că decizia i-a aparținut în exclusivitate jucătorului: ”Puteam să facem asta și cu Nistor, cu toți. Așa a reacționat el pe moment, pentru că știa că are trei cartonașe. Nu vor fi măsuri”, a spus Rădoi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed