Mădălina Ghenea s-a dezlănţuit! Apariţie virală a româncei. Fanii au reacţionat imediat / Foto

Mădălina Ghenea s-a dezlănţuit! Apariţie virală a româncei. Fanii au reacţionat imediat când au văzut imaginile cu vedeta. Aceasta a publicat pe reţelele de socializare o nouă serie de fotografii provocatoare, iar fanii au reacționat imediat.

Mădălina Ghenea şi-a înnebunit fanii. Noua iubită a jucătorului de tenis Grigor Dimitrov, locul 19 WTA, arată demenţial.

Mădălina Ghenea s-a dezlănţuit!

Mădălina Ghenea a pozat în lenjerie și a postat fotografiile spectaculoase pe Instagram. Urmăritorii româncei au avut reacții amuzante, dar și de uimire la pictorialul Mădălinei Ghenea.

„Vai de mama mea! Asta vede Grigore în fiecare zi?”, a fost reacția unui fan român, cu trimitere la relația Mădălinei cu Grigor Dimitrov.  „O frumusețe copleșitoare. I-aș dedica un poem dacă aș fi născut în anul 1200”, a scris un urmăritor italian.

„Cea mai frumoasă femeie din lume” sau „Ești de vis! Ireal de frumoasă! Și asta o spun ca femeie, din tot sufletul. Ce e frumos, e frumos!”, a fost un alt mesaj în limba română primit de Mădălina Ghenea.

Chiar dacă în acest moment se iubeşte cu un jucător de tenis, Mădălina este o mare fană a fotbalului. Nu de puţine ori aceasta a dezvăluit că ţine cu FCU Craiova. Mai mult, vedeta este o mare fană a celor de la Peluza Sud 97. Băiatul lui Adrian Mititelu a spus, în mai multe rânduri, că o admiră pe Ghenea şi că o va invita la un meci al favoriţilor.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed