Mădălina Ghenea i-a sucit minţile! Cu ce sportiv celebru se iubeşte românca. Imagini virale / Foto

Mădălina Ghenea i-a sucit minţile! S-a aflat cu ce sportiv celebru se iubeşte românca.

Acțrița în vârstă de 35 de ani ar părea că trăiește o poveste de dragoste cu tenismenul Grigor Dimitrov (32 de ani). Cel puțin asta reiese dintr-un dialog pe care l-au purtat cei doi prin intermediul unor postări pe conturile lor de Instagram.

Mădălina Ghenea i-a sucit minţile lui Grigor Dimitrov

De altfel, Mădălina Ghenea a fost alături de sportivul bulgar la cele mai recente turnee ale acestuia, ea fiind observată chiar în loja lui Dimitrov. Mai mult, cei doi au postat și un pictorial incediar împreună, însă au ales să șteargă fotografiile de pe paginile de socializare la scurt timp după publicarea lor.

„Tu și eu! Tu faci imposibilul posibil!”, a postat Mădălina Ghenea. Dimitrov a răspuns: „Magia plutește în aer când sunt cu tine”, a scris sportivul pe Instagram.

Anterior, cei doi au postat câteva fotografii în care apar împreună. În descrierea imaginilor, cei doi au scris: „În curând”. Totuși, la scurt timp după, cuplul a șters fotografiile de pe paginile de socializare.

Grigor Dimitrov, fost număr 3 ATP, este considerat a fi „cel mai sexy bărbat din circuitul masculin”. În trecut, el a avut relații cu Serena Williams, Maria Sharapova, dar și cu Nicole Scherzinger.

Presa din Bulgaria a scris că Grigor Dimitrov nu a mai apărut în spațiul public împreună cu rusoaica Lolita Osmanova, cu care avea o relație. În schimb, în locul ei a apărut Mădălina Ghenea.

Românca a fost văzută în lojele tribunelor de la Madrid și Roma. Atunci Dimitrov a jucat în cele două Mastersuri de 1000 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed