Lui Gigi Becali îi pare rău de Dorinel Munteanu, dar zice că antrenorul a greșit: `Îl învățam ce are de făcut! Îi făceam eu rău lui Dorinel?`

Dorinel Munteanu e dator către Fiscul din Germania cu 200.000 de euro, după ce instanța i-a dat dreptate FCSB-ului. Dar ce s-a întâmplat, mai exact: Dorinel Munteanu a jucat la FCSB între 2003 – 2005 și s-a trezit cu impozite neplătite de angajator pe venit în perioada 2004 – 2005.

Fiscul din Germania, țara în care era rezident, a descoperit și i-a solicitat fostului fotbalist situația impozitelor. „Am avut proces cu FCSB, am pierdut, acum sunt bun de plată. Trebuie să plătesc la fiscul german vreo 200 de mii de euro. Toate instanțele din România i-au dat dreptate FCSB-ului.

Însă, Dumnezeu o să vadă și o să facă dreptate într-un fel sau altul. Eu nu am cerut niciun ban de la domnul Becali, doar să facă o confirmare a plății taxelor pentru mine din contractul de la vremea respectivă. Nu s-a făcut acest lucru. Fiscul din Germania mi-a și pus proprire pe acei bani. Cred că i-au și luat. Voi verifica”, a spus antrenorului Oțelului la Digi Sport.

”El e vinovat!”

Gigi Becali a reacționat și el când a auzit ce a zis Dorinel. „Bă, tată, Dorinel nu e băiat rău, iar pe mine m-a ajutat cât a putut el atât ca fotbalist, cât și ca antrenor. Eu îl respect. Îmi pare rău că are datoria asta la nemți. Dar în cazul ăsta cu fiscul din Germania este greșeala lui Dorinel, nu a noastră.

El dacă venea la mine din prima, nu se ajungea aici. El trebuia să vină la mine și să îl învăț ce trebuie să facă. Și totul era legal. Îl învățam doar legal ce are de făcut. El a plecat de la mine prin reziliere de contract. Rețineți: reziliere de contract.

Nu mai știu pe cât semnase, trei ani? Parcă pe perioada asta. Au trecut atâția ani. În fine! Deci, el trebuia să se ducă după ce a reziliat contractul cu mine și să îi anunțe pe ăia acolo în Germania că a reziliat contractul cu noi, iar ceea ce le-a prezentat el nu mai este valabil.
Nemții îți fac calcule pe durata întregii perioade a contractului, iar tu dacă nu îi anunți din timp, te arzi singur, așa cum se spune pe la noi.

Dorinel dacă anunța că a reziliat contractul cu FCSB nu se mai ajungea aici. Îmi pare rău că e supărat pe mine, dar nu am ce să îi fac.

Nu e vorba că Dumnezeu o să facă într-o zi dreptate deoarece chiar el, Dorinel, nu a avut dreptate și uitați că a pierdut. Ne-am judecat atâția ani. Mie nu îmi place să fac rău oamenilor, eu ajut oamenii. Îi făceam eu rău lui Dorinel? Niciodată! A fost vina lui”, a spus Gigi Becali pentru Prosport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed