Lucien Favre, primele declarații după ce l-a văzut la antrenament pe Rareș Ilie

Lucien Favre, antrenorul celor de la Nice, a fost cel care l-a dorit pe Rareș Ilie la echipă. Tehnicianul l-a urmărit la antrenamente și a tras primele concluzii despre fostul rapidist.

„L-am văzut cum conduce mingea, nu are nicio problemă, ci mai degrabă o ușurință. Are curaj, driblează și marchează”, a declarat Lucien Favre pentru site-ul clubului.

Antrenorul a povestit și cum l-a găsit pe Rareș Ilie și a dezvăluit de ce l-a vrut la echipa sa.

„Cum l-am descoperit? Intru pe internet, urmăresc meciuri, sunt sunat de oameni care îmi vorbesc despre jucători.

Analizez foarte mult pentru că am nevoie să îmi pregătesc echipa. Dacă m-aș fi dus la Gladbach, poate l-aș fi luat acolo. E un băiat bun, un tânăr cu mare potențial”, a spus Lucien Favre, pentru site-ul celor de la Nice.

Rareș Ilie se pare că s-a acomodat imediat la noua sa echipă. Tânărul fotbalist spune că va face tot ce poate pentru a deveni mai bun și pentru a juca la cluburi cu renume.

„Cunosc acest club, știu că este un club mare. Am urmărit Ligue 1 și am fost impresionat, iar acum sunt fericit să fiu aici. Trebuie să îmbunătățesc unele lucruri în jocul meu pentru că sunt încă tânăr. Am venit aici să învăț și să joc cât mai bine”, a declarat Rareș Ilie pentru canalul de televiziune al clubului din Franța.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed