Lovitură totală pentru vedeta lui Gică Hagi! Anunţ clar al italienilor. Nu are nicio şansă să fie păstrat

Vedeta lui Gică Hagi nu mai are nici o șansă să rămână la echipă. Italienii au făcut anunțul despre viitorul jucătorului dorit cu ardoare de Gigi Becali. Louis Munteanu este pe lista de transferuri.

Louis Munteanu și-a încheiat contractul de împrumut cu Farul Constanța, astfel că atacantul trebuie să se întoarcă la Fiorentina, echipa la care este legitimat.

Lovitură totală pentru vedeta lui Gică Hagi!

Doar că, jurnaliștii de la violanews.com, au anunțat că Louis Munteanu se află pe lista jucătorilor pe care echipa din Italia vrea să îi transfere. Acest lucru ar putea fi în favoarea latifundiarului din Pipera, având în vedere faptul că îl vrea la FCSB.

„Sunt 19 jucători care se vor întoarce în Viola Park în această vară la finalul împrumuturilor. Este evident că doar o parte dintre ei vor avea privilegiul de a rămâne la Florența.

Doi vor rămâne cu siguranță în prima echipă începând din septembrie, și anume Bianco și Lucchesi. Totuși, plecarea spre alte țărmuri a celorlalți tineri jucători care sunt împrumutați este logică.

Ei sunt: Louis Munteanu, Ferrarini, Edoardo Pierozzi, Gentile, Fiorini, Agostinelli, Toci, Guidobaldi, Dutu, Egharevba și Prati”, a scris sursa menționată mai sus.

Jucătorul cotat la 1.8 milioane de euro, a fost tranferat la Fiorentina U19 în 2020, de la Farul, pe atunci FC Viitorul. După care, în 2022, italienii l-au dat sub formă de împrumut la Farul. Contractul acestuia cu echipa de la malul Mării Negre urmează să expire pe 30 iunie 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed