Cum vrea Gigi Becali să-l convingă pe Louis Munteanu să vină la FCSB. Strategia a devenit publică. Dan Şucu se va enerva

Gigi Becali încearcă să-l convingă pe Louis Munteanu să vină la FCSB și are o strategie bine pusă la punct. Omul de afaceri crede că fostul fotbalist de la Farul ar putea să accepte oferta pentru că FCSB joacă în cupele europene.

Latifundiarul din Pipera nu vrea însă să arunce cu bani. A dezvăluit ce sumă vrea să plătească pentru transfer, dar și ce salariu ar avea fostul fotbalist de la Farul. 

Cum vrea Gigi Becali să-l convingă pe Louis Munteanu să vină la FCSB

Gigi Becali i-a transferat deja pe David Kiki (30 de ani) și pe Daniel Popa (28 de ani). Azi a purtat discuții și cu Florin Tănase (29 de ani).

Șeful de la FCSB nu renunță nici la ideea de a-l aduce pe Louis Munteanu, fotbalist care în ultimele două sezoane a jucat la Farul sub formă de împrumut. Omul de afaceri a dezvăluit pentru Fanatik câți bani vrea să dea pentru Munteanu.

”Am trimis oferta, un milion două sute, nu am primit niciun răspuns. Ei mi-au spus că vor 1.5 milioane. Și eu am spus 1.2 milioane de euro. Păi, dacă dăm 40.000 de euro, așa, salarii, ajungem la faliment. Stai să văd dacă mă înțeleg cu Fiorentina. Poate mă înțeleg și cu el. Ce să vorbești cu jucătorul dacă încă nu îți dă voie clubul? Dacă e vorba de 40.000, la revedere! Nici eu nu are rost să mai discut.

Probabil a zis ‘Bă, mă duc la Rapid? La FCSB am mai mari șanse în cupele europene. La Rapid ce fac? Stau în Grant? Să îmbătrânesc în Grant? Să îmbătrânesc pe șinele de tren? Măcar iau un ban.”, a spus Becali, conform fanatik.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed