Lovitură totală pentru Valentin Mihăilă! Ce i-au făcut italienii după ce a fost eliminat în meciul cu Israel. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Lovitură totală pentru Valentin Mihăilă! S-a aflat ce i-au făcut italienii după ce a fost eliminat în meciul cu Israel. Edi Iordănescu trebuie să ştie ce s-a întâmplat cu jucătorul său.

La meciul cu Israel, care a adus echipei naționale calificarea la EURO 2024, Valentin Mihăilă, jucătorul care l-a înlocuit pe Drăguș în minutul 65, a fost eliminat după ce a văzut cartonașul roșu.

Lovitură totală pentru Valentin Mihăilă!

Jurnaliștii din Italia au reacționat după prestația românului din meciul cu Israel. Mihăilă a dezamăgit total.

„În noaptea de sărbătoare a României, țara care a obținut calificarea la Euro 2024 cu succesul împotriva Israelului, singura notă discordantă este expulzarea lui Valentin Mihailă. România a reușit să răstoarne deficitul inițial: golul Israelului după doar două minute de joc. Ei au răspuns prin golurile lui Pușcas și Hagi.

În ceea ce a fost o noapte de neuitat pentru naționala României, același lucru nu se poate spune și despre Mihailă. Care își continuă forma slabă după problemele fizice. Intrând pe teren în minutul 65, Mihailă, după ce a ratat o mare șansă de a încheia meciul, a fost eliminat în minutul 84. pentru un fault asupra lui Turgeman”, au scris cei de la parmalive.com.

Edi Iordănescu a avut încredere în jucători

Edi Iordănescu a declarat că a crezut în naționala sa încă de la început.

„O bucurie fără margini și o mândrie foarte mare, am crezut în ei din prima clipă, au dovedit că formează un grup imbatabil, ne dorim să rămânem așa până la capăt.

Păreri, critici, critici au fost din prima zi în care am venit la echipa națională, dacă era mai multă toleranță, mai mult suport, poate făceam și mai bine. Consider că mi s-au făcut multe nedreptăți.

Vreau să îi mulțumesc familiei mele, sunt cei mai importanți pentru mine, le sunt foarte recunoscător. Mulțumesc celor care au fost mai sceptici, sperăm că i-am convins”, a declarat Iordănescu, după calificarea la EURO 2024.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed