Lovitură totală pentru un tricolor! Ar putea să rateze transferul carierei. Edi Iordănescu trebuie să ştie

Lovitură totală pentru tricolorul Denis Drăguș! Ar putea să rateze transferul carierei la Trabzonspor. Edi Iordănescu trebuie să ştie ce se va întâmpla cu jucătorul. Este răsturnare totală de situaţie.

Denis Drăguș (24 de ani), jucătorul de la naționala lui Edi Iordănescu, traversează o perioadă de vârf în cariera sa. Se simte foarte bine în tricoul celor de la Gaziantep, ceea ce se observă și pe teren.

Edi Iordănescu trebuie să știe!

Belgienii sunt gata să îl cedeze pe Drăguș în campionatul turc, daca li se achită suma de trei milioane de euro. După ultimul anunț apărut în presa din Turcia, fotbalistul român poate rata transferul la Trabzonspor.

Motivul este că pe lista de achiziții mai sunt patru atacanți, unul din ei fiind Wout Weghorst, fost jucător la Manchester United. Ceilalți trei sunt: Paul Onuachu (29 de ani, Southampton), Bruno Petkovic (29 de ani, Dinamo Zagreb), Kelechi Iheanacho (27 de ani, Leicester City).

Marius Șumudică, fostul antrenor la Gaziantep, a dezvăluit că nemții de la Hoffenheim (locul 9 din Bundesliga), au o ofertă pentru fotbalist.

”Este pe buzele tuturor în Turcia acum. A muncit mult. Cei de la Beșiktaș sunt înnebuniți, știu de Hoffenheim, ofertă făcută direct la Standard, știu mai mult echipe care vor să-l ia.

Pentru mine, eu cred că i-am găsit postul, l-am dus în centru, l-am jucat număr 9 sau al doilea vârf. În bandă îl limitezi. E mult peste toți jucătorii pe care i-am antrenat”, a spus Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

Tricolorul are nouă selecții la națională și două goluri marcate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed