Lovitură totală pentru Simona Halep! Trădată de cei care se lăudau cu ea. Dezvăluiri şocante înainte de proces

Lovitură totală pentru Simona Halep! Trădată de cei care se lăudau cu ea. Dezvăluiri şocante înainte de proces. Românca este interzisă de peste 8 luni de la turneele WTA după ce a fost depistată pozitiv.

Simona Halep se află în faţa unui pas crucial pentru cariera ei. După ce ITIA i-a amânat de 4 ori audierea, speră să vorbească la finalul acestei luni.

Lovitură totală pentru Simona Halep!

Simona Halep aşteaptă cu sufletul la gură un verdict al tribunalului independent de la Londra. Până atunci, ies la iveală amănunte şocante. După ce și-au făcut imagine pe seama sportivei, oamenii importanți din orașul natal al sportivei sunt acuzați că au trădat-o.

Oamenii care conduc oraşul Constanţa i-au întors spatele, conform ziuaconstanta.ro. Asta deși în trecut își făceau campanie folosindu-se de performanțele dublei campioane de Grand Slam. Simona a fost numită şi cetăţean de onoare în Constanţa, Bucureşti şi Buşteni. „În 2014, Simona Halep, pe atunci ocupanta locului 5 în clasamentul jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), a fost desemnată cetăţean de onoare al municipiului, respectiv judeţului Constanţa. Au urmat 8 ani de muncă și o ascensiune fulminantă pentru #Simona.

Pe fiecare trofeu câștigat cu multă muncă s-au urcat cu picioarele, așa cum se întâmplă de obicei, în disperare de a-și face imagine potentații zilei și politicieni din toate partidele. A urmat anul 2022, anul suspendării. Politicienii au uitat-o.

Am așteptat o reacție a conducătorilor sportului constănțean, reprezentanților administrației locale, județene, consilieri sau parlamentari, aceia care atunci când #Simona era pe val, umpleau wall-urile cu fotografiile ei. Reacțiile sunt spre zero. Lipsa de empatie este evidentă, sacii-n căruță sunt la mare preț la Constanța”, se arată într-un editorial semnat de jurnalista Lavinia Săndescu-Siclitaru.

Consilierii județeni din Constanța au votat în unanimitate, în anul 2014, proiectul de hotărâre prin care Simona Halep a devenit cetățean de onoare al municipiului, respectiv județului Constanța.

Simona este și cetățean de onoare al Bucureștiului. A fost onorată cu această distincție și la Bușteni. Tot în anul 2014, Simona Halep a primit cadou, la Bușteni, un teren cu suprafața de 500 de metri pătrați, după ce a fost declarată cetățean de onoare.

În anul 2023, Primăria Bușteni a retras dreptul de folosință pentru terenurile acordate cu titlu de folosință Simonei și altor cetățeni de onoare. Pe loturile respective vor fi contruite blocuri de locuințe sociale pentru tineri.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

  1. Hei , nu trebuie să facem o tragedie , financiar Simona nu moare de foame are destul pentru toată viata , mai tragic este când nu avem bani de medicamente sau ne moare cinva drag .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed