Lovitură totală pentru Simona Halep! Românca a pierdut o sumă uriaşă. Totul a devenit public înaintea procesului

Lovitură totală pentru Simona Halep! Românca a pierdut o sumă uriaşă. Totul a devenit public înaintea procesului de la tribunalul independent de la Londra. În joc este un un contract important.

Simona Halep a pierdut un contract important după ce a fost suspendată temporar. Acum, a venit o mare lovitură.

Lovitură totală pentru Simona Halep!

Parteneriatul dintre Simona Halep și Banca Transilvania nu a mai fost prelungit. Asta din cauza suspendării provizorii pentru dopaj, dictată în luna octombrie 2022 ITIA, conform prosport.ro.

Simona a rămas fără un contract important. Lovitura este cu atât mai mare cu cât după Halep acea bancă l-a ales pe Gică Hagi. Simona a recunoscut că antrenorul Farului a fost idolul ei.

Contractul dintre Simona Halep și acea instituţie a încetat în luna noiembrie, la scurt timp după ce eleva lui Patrick Mouratoglou a fost suspendată provizoriu. Din acel parteneriat Halep primea în jur de 200.000 de euro pe an, conform sursei citate. Acesta nu poate fi reluat până la clarificarea situației sportivei, care este acuzată de două încălcări ale programului anti-doping.

Cele două părți au convenit ca negocierile să fie reluate după soluționarea cazului de dopaj, amânat de nu mai puțin de trei ori de ITIA. Hagi se afla în relații comerciale cu BT încă din vara lui 2022, mai precis din luna iulie, atunci când Farul Constanța a anunțat înțelegerea de sponsorizare. Simona a fost sponsorizată de instituția financiară timp de patru ani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed