Lovitură totală pentru Simona Halep! Anunțul venit de la Wimbledon. Singura șansă care i-a rămas româncei

Lovitură totală pentru Simona Halep. Organizatorii tunului de Grand Slam de la Wimbledon au făcut anunțul. Românca nu a fost invitată să participe la turneul londonez.

De la revenirea pe teren, dubla campioană de Grand Slam a jucat doar două meciuri, apoi s-a accidentat. În weekend-ul trecut fanii au putut să o vadă în meciul demonstrativ de la Cluj unde a făcut pereche cu Andrei Pavel, împotriva cuplului Andre Agassi – Steffi Graf.

Simona Halep nu a primit invitație pentru Wimbledon

Organizatorii turneului de la Wimbledon au anunțat numele jucătoarelor care primesc wild-card-uri. Numele Simonei Halep nu se regăsește pe listă.

Șapte jucătoare au primit invitații. Este vorba despre Francesca Jones (Marea Britanie, 218 WTA), Angelique Kerber (Germania, 224 WTA), Yuriko Miyazaki (Marea Britanie, 147 WTA), Naomi Osaka (Japonia, 113 WTA), Emma Răducanu (Marea Britanie, 165 WTA), Heather Watson (Marea Britanie, 198 WTA) și Caroline Wozniacki (Danemarca, 114 WTA).

Campioana de la Londra din 2019 mai are o șansă de a participa, totuși destul de mică. Organizatorii mai au încă o invitație pe care deocamdată nu au spus cui o vor da.

„Invitațiile sunt pentru jucătorii al căror loc în clasamentul mondial nu ar permite calificarea automată la turneu, dar care sunt acceptați pe tabloul principal, decizia rămânând la latitudinea comitetului. Wildcard-urile sunt de obicei oferite pe baza performanțelor din trecut de la Wimbledon sau pentru a spori interesul britanic”, au anunțat englezii.

Simona Halep a ajuns pe locul 1130 WTA după ce a fost suspendată pentru dopaj. 

Sportiva din Constanța nu a primi wild-card nici pentru turneul său de suflet, Roland Garros.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed