Lovitură totală pentru Simona Halep! Anunţul care o va enerva cumplit. Ar putea să rateze turneul ei preferat

Lovitură totală pentru Simona Halep! Anunţul care o va enerva cumplit. Ar putea să rateze turneul ei preferat. Specialiştii vin cu amănunte de ultimă oră despre fostul lider mondial WTA.

Simona Halep poate rata prezenţa la Roland Garros în acest an. Asta din cauza clasamentului slab pe care îl are dela revenirea în tenis.

Lovitură totală pentru Simona Halep!

Simona Halep ar putea să nu primească un wild card de la Roland Garros, turneu pe care l-a câştigat în 2017. Americanii fac un anunţ extrem de dur despre jucătoarea noastră care se pregăteşte acum de participarea la turneul de la Madrid.

Halep visează şi să participe la Roland Garros. Antrenorul ei, Carlos Martinez, a mărturisit recent că românca ar putea triumfa din nou pe zgura de la Paris. Totuşi, americanii îi spulberă speranţele Simonei de a participa la al doilea turneu de Grand Slam al anului. Aceştia au analizat situaţia româncei şi au comparat-o cu cea a Mariei Sharapova. Rusoaica nu a primit un wild card din partea organizatorilor de la Roland Garros, atunci când a revenit în circuit, după suspendarea pentru dopaj.

„Când Maria Sharapova a revenit în circuit, organizatorii de la Roland Garros au refuzat să îi ofere rusoaicei un wildcard. Chiar dacă și-a demonstrat nevinovăția, Halep a executat totuși o suspendare pentru dopaj și ar putea fi ignorată de FFT (n.r. Federația Franceză de Tenis). Amelie Mauresmo va trebui să ia o decizie în cazul Simonei Halep în următoarele săptămâni.

Spre deosebire de alte turnee de Grand Slam, Roland Garros preferă să ofere wildcard-uri jucătoarelor tinere din Franța. Anul trecut, Clara Burel, Leolia Jeanjean, Kristina Mladenovic și Diane Parry au primit wildcard-uri. Interesant este că în acest an, Parry și Burel au intrat în top 50 WTA și nu mai au nevoie de un wildcard pentru a lua parte la turneu. Acest lucru îi poate deschide o portiță Simonei Halep„, au transmis americanii de la tennisuptodate.com.

Sursa citată spune că organizatorii de la Roland Garros preferă să acorde invitaţii jucătoarelor tinere din Franţa. Simona ar putea rata prezenţa pe tabloul principal de la Paris. Şi Caroline Wozniacki are emoţii şi ar putea rata şi ea Grand Slam-ul parizian.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed