Cum ar putea ajunge Simona Halep la Roland Garros. Dezvăluiri de ultimă oră despre româncă. A ajuns la mâna organizatorilor

Cum ar putea ajunge Simona Halep la Roland Garros. Dezvăluiri de ultimă oră despre româncă. A ajuns la mâna organizatorilor. Asta din cauza faptului că a fost nevoită să stea  pe bară aproape doi ani din cauza scandalului de dopaj.

Simona Halep şi-a dovedit nevinovăţia la TAS, acolo unde a distrus suspendarea de 4 ani pentru dopaj. Asta nu o mai ajută acum, când a revenit în circuit.

Cum ar putea ajunge Simona Halep la Roland Garros

Simona Halep speră să primească o invitaţie la al doilea turneu de Mare Şlem al anului, Roland Garros. Se teme însă de naţionalismul francezilor, care acordă wild-carduri conaţionalilor.

Momentan, Simona n-a reuşit să urce în clasamentul WTA. După ce s-a retras de Oeiras, va fi prezentă la Madrid Open. Speră să o facă și la Roland Garros, doar că lucrurile sunt mai complicate la al doilea Grand Slam al anului, care începe la 27 mai.

Organizatorii au publicat deja lista jucătoarelor înscrise. Aici se regăsesc și patru românce. Sorana Cîrstea (29 WTA), Ana Bogdan (64 WTA), Jaqueline Cristian (74 WTA) și Irina Begu (128 WTA).

Pe tabloul principal de la Roland Garros vor fi 128 de jucătoare, iar 104 sunt deja ocupate. Miza este destul de mare. Simpla prezență pe tabloul principal este recompensată cu cel puțin 69.000 de euro, conform fanatik.ro. Alte 16 locuri locuri vor fi ocupate după cele trei runde de calificări, care vor începe la 20 mai. Apoi, organizatorii au la dispoziție opt wild-carduri.

“Sper și îmi doresc, însă francezii sunt naționaliști și din ce am înțeles dau wild-card franțuzoaicelor. Eu îmi doresc mult să joc acolo pentru că este turneul meu preferat, dar decizia este la ei”, a afirmat Simona, la Digi Sport.

În cazul în care nu va primi wild-card pentru tabloul principal, Simona ar putea fi inclusă totuși în calificări. Acolo, are nevoie de trei victorii pentru a ajunge în elită. Halep ocupă momentan locul 1146 în clasamentul WTA.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed