Lovitură totală pentru Simona Halep! Anunţ de ultimă oră din Franţa, este răsturnare totală de situaţie

Lovitură totală pentru Simona Halep! Anunţ de ultimă oră din Franţa, este răsturnare totală de situaţie. Tenismena nu a primit încă wild card la turneul WTA 250 de la Rouen. Participarea la această întrecere este sub semnul întrebării.

Simona Halep așteaptă decizia organizatorilor turneului din Franța. Până în momentul de față, fostul lider mondial nu are wild card. Francezii mai au unul singur disponibil.

Lovitură totală pentru Simona Halep!

După revenirea pe terenul de tenis, Simona Halep, 32 de ani, ocupă locul 1.143 în clasamentul mondial WTA. La primul turneu al său în 2024, la Miami a fost învinsă de Paula Badosa. Românca nu a oficializat programul turneelor pe zgură pentru săptămânile următoare.

Problemele medicale o împiedică să participe la întâlnirea dintre România și Ucraina din Billie Jean King Cup (12-13 aprilie, la Amelia Island), unde fusese convocată de Horia Tecău.

Poziția din clasamentul WTA nu o ajută pe Simona Halep. Are nevoie în continuare de wild card-uri pentru a intra direct la turnee. Aceasta nu merge la Stuttgart, concurs de categorie WTA 500. Invitațiile au fost deja repartizate către alte jucătoare.

Presa din Franța anunță că Simona Halep ar putea beneficia de unul din wild card-urile disponibile. Naomi Osaka a fost prima care a primit aceasta invitație din partea francezilor.

„Încă mai avem un wild card de acordat. Nu s-a luat încă nicio decizie, atât putem comunica până în acest moment”, a fost răspunsul din partea lui Aurelien Paulmier, responsabil pentru relațiile cu presa al turneului francez.

Simona Halep se pregătește intens aceste zile. A început pregătirea la Complexul Stejarii. Colaboreaza cu antrenorul spaniol Carlos Martinez, recomandat de Darren Cahill.

Urmează o perioadă foarte importantă pentru sportivă. Aceasta trebuie sa recupereze tot ce a pierdut în timpul în care a stat departe de terenul de tenis. Românca a fost suspendată pe data de 7 octombrie 2022, după ce a fost depistată pozitiv cu roxadustat, la US Open.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed