Lovitură totală pentru Serena Williams! Un apropiat al Simonei Halep dă de pământ cu fostul lider WTA. A făcut-o praf în direct

Lovitură totală pentru Serena Williams! Un apropiat al Simonei Halep dă de pământ cu fostul lider WTA. A făcut-o praf, în direct.

Cosmin Hodor, fostul manager de comunicare al sportivei din Constanța, a vorbit în termeni duri despre Serena Williams, asta după ce jucătoarea din SUA a lansat ironii la adresa româncei.

Lovitură totală pentru Serena Williams

Pe 12 septembrie, ITIA anunțase că Halep a primit o suspendare de 4 ani în urma procesului de dopaj.

La scurt timp după, Serena Williams a postat un mesaj pe rețelele de socializare: „8 este o cifră mai bună”, a scris sportiva, făcând aluzie la numărul de titluri pe care le-ar avea la Wimbledon dacă Simonei Halep i-ar fi retras trofeul cucerit în 2019.

Cosmin Hodor: „I-a dat Simona cu terenul în cap în 48 de minute”

În cadrul emisiunii „Așa-i în tenis”, Cosmin Hodor a comentat pe marginea postării făcute de jucătoarea din SUA, acesta spunând că Serena Williams este o persoană ipocrită.

„Păi, ce să comenteze Serena… Da, uitați-vă la imaginile cu ea din 2013 de la Wimbledon și o să vedem ce fenomen e. Este fenomen pentru America. S-a născut în America, sigur că e fenomen pentru că țara în care s-a născut a făcut-o fenomen. Nu poate să îi ia nimeni nici ei meritele că a câștigat Grand Slam-uri. Dar ea să își vadă de treaba ei. Știi cum e cu ăla care moare de grija altuia.

Păi, ce o interesează pe ea în America… I-a dat Simona cu terenul în cap în 48 de minute. Sigur că și-ar dori, că își revendică titlul ăla… dar să nu uităm că a fost pe nicăieri în finala aia! Totul e o chestie falsă în jurul Serenei, se folosește de lucrurile astea. Să își vadă de treaba ei în America și viața ei, și de fii-sa, și de bărba-su și fiecare își vede de treaba lui.

A fost o ipocrizie să vină tocmai de la asta cu «8 e o cifră mai bună». Hai, să fim serioși! Să trăiască în lumea lor de politically correct în America, să își apere drepturile ei și așa mai departe că noi ne vedem de treburile noastre aici.

În România, nimeni nu are vreun drept și nimeni nu o să se atingă vreodată de performanțele Simonei”, a afirmat Cosmin Hodor, potrivit sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed