Lovitură totală pentru România! S-a aflat înaintea Jocurilor Olimpice 2024. Sportivul tocmai a fost suspendat

Lovitură totală pentru România! S-a aflat înaintea Jocurilor Olimpice 2024. Sportivul tocmai a fost suspendat şi ratează întrecerea de la Paris. Ies la iveală amănunte de ultimă oră din interior.

România pierde un sportiv important la Jocurile Olimpice 2024. Este vorba despre ciclistul Vlad Dascălu.

Lovitură totală pentru România!

Cei de la Federaţia Română de Ciclism tocmai au făcut anunţul. Tribunalul Antidoping al Uniunii Intrenaţionale de Ciclism a pronunţat o decizie de suspendare a sportivului Vlad Dascălu.

Tribunalul l-a găsit pe Vlad vinovat de încălcarea regulilor anti-doping. Este vorba despre trei abateri la declararea locaţiei într-un interval de 12 luni, impunându-i o perioadă de suspendare de 17 luni. În conformitate cu prevederile Codului Mondial Anti-Doping şi a Regulilor UCI Anti-Doping, perioada de suspendare începe din ziua notificării deciziei, în acest caz, 21 mai 2024, fiind valabilă până la 20 octombrie 2025.

Decizia poate fi atacată la Curtea de Arbitraj Sportiv (TAS) în termen de o lună. Federaţia Română de Ciclism a ţinut să precizeze că nu este vorba despre un caz de doping. Mai mult, nu se poate implica în caz, în afară de susţinerea morală a lui Vlad. În urma deciziei UCI, Vlad Dascălu nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Paris.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed