Lovitură totală pentru Radu Drăguşin! E final de drum pentru tricolor. Anunţul care îl scoate complet din calcule

Lovitură totală pentru Radu Drăguşin! E final de drum pentru tricolor. Anunţul care îl scoate complet din calcule de la Tottenham. Cei de la Spurs vor să achiziţioneze un nou fundaş central.

Radu Drăguşin nu s-a impus la Tottenham. A fost mai mult rezervă în Premier League, în sezonul recent încheiat.

Lovitură totală pentru Radu Drăguşin!

Acum, cei de la Tottenham vor să mai cumpere un apărător. Concurenţa pentru Radu Drăguşin va fi şi mai mare. Spurs e pe cale să mai cumpere un fundaş central, cu 70 de milioane de euro, conform Bild.

Sursa citată spune că Spurs îl vrea pe Mohamed Simakan, în vârstă de 24 de ani, de la RB Leipzig! Fundaşul central este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 35 de milioane de euro.

Jucătorul are o clauză de reziliere de 70 de milioane de euro, iar Tottenham ar putea să o achite şi să îşi asigure serviciile fundaşului francez. Clauza de reziliere uriaşă nu i-ar speria pe cei de la Tottenham. Ange Postecoglou a cerut încă un fundaş central. Conducătorii echipei londoneze ar vrea să îi satisfacă această cerinţă.

Radu Drăguşin nu a reuşit să se impună la Tottenham. Cuplul de fundaşi centrali cu care Tottenham a început cele mai multe partide a fost cel format din campionul mondial Cristian Romero şi olandezul Micky van de Ven.

Salvarea lui Drăguşin ar putea fi Napoli. Formaţia patronată de Aurelio De Laurentiis l-a vrut şi în trecut pe Drăguşin, dar fundaşul naţionalei a ales să meargă la Tottenham. Şi Bayern Munchen a dorit să îl transfere pe Drăguşin, dar el a ales Spurs.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed