Lovitură totală pentru Novak Djokovic! Ce s-a întâmplat cu marele campion sârb. Cădere inexplicabilă la Turneul Campionilor

Lovitură totală pentru Novak Djokovic! S-a aflat ce s-a întâmplat cu marele campion sârb. Cădere inexplicabilă la Turneul Campionilor din partea liderului mondial ATP. Chiar Nole a fost cel care a recunoscut.

Jannik Sinner l-a învins pe Novak Djokovic în trei seturi (7-5, 6-7 [5], 7-6 [2]), la Turneul Campionilor, de la Torino. Italianul este acum aproape de calificarea în semifinalele turneului.

Lovitură totală pentru Novak Djokovic!

Italianul a obţinut prima victorie Head2Head împotriva lui Novak Djokovic. Meciul a durat trei ore şi nouă minute. „Cred că principala diferenţă este că, în punctele importante, el a încercat, a fost mai curajos”, a spus Djokovic despre adversarul său.

„A meritat să câştige pentru că în momentele importante nu am fost suficient de agresiv. nu am fost suficient de decisiv. I-am dat ocazia să preia controlul asupra punctelor. La 5 egal în setul al treilea, 15/30, al doilea serviciu, ar fi trebuit să mă implic mai mult. Nu am făcut-o, iar el a făcut-o. Trebuie să-l felicit.

Tocmai ce a făcut un meci fantastic. Asta i-am spus şi eu la fileu. Cred că în cele mai importante momente, a făcut cel mai bun joc al său şi a meritat absolut victoria”, a mai spus sârbul.

Acest rezultat l-a plasat pe Sinner în fruntea Grupei Verzi. Calificarea sa în semifinale nu este decisă.

În prima întâlnire pe hard a celor doi, loviturile excelente ale lui Sinner au pus capăt unei serii de 19 victorii consecutive ale lui Djokovic, care datează de la turneul de la Cincinnati.

„Înseamnă foarte mult pentru mine”, a spus Sinner despre faptul că l-a învins pe sârb pentru prima dată. „Când câştigi împotriva numărului 1 mondial, care a câştigat 24 de Grand Slam-uri, este evident că este în topul [rezultatelor din cariera mea]…

Am simţit că a fost un meci foarte tactic şi am reuşit să câştig, aşa că sunt foarte fericit”, a mai spus Sinner

Cel mai bun sezon al carierei italianului numără acum 59 de victorii. Cele mai multe obţinute de un italian în Era Open şi un bilanţ de 10-5 în faţa primilor 10 clasaţi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed