Novak Djokovic face dezvăluirea momentului! Anunţ de ultimă oră al sârbului. Tocmai a ieşit din operaţie

Novak Djokovic face dezvăluirea momentului! Anunţ de ultimă oră al sârbului. Tocmai a ieşit din operaţie şi le-a transmis amănunte de ultimă oră despre starea sa de sănătate. Asta după intervenţia la menisc.

Novak Djokovic s-a operat la menisc. Sârbul a dezvăluit că intervenţia chirurgicală a decurs fără probleme.

Novak Djokovic face dezvăluirea momentului!

„Mă bucur să vă informez că operaţia a decurs bine”, a scris Novak Djokovic, care a pozat zâmbind şi cu cârjele în mână în faţa Turnului Eiffel pentru a anunţa succesul operaţiei sale.

Sârbul a suferit o accidentare la meniscul medial al genunchiului drept în meciul de cinci seturi cu argentinianul Francisco Cerundolo. Partida a avut loc luni. Chiar dacă a câştigat meciul,. a fost nevoit să se retragă înainte de sfertul de finală cu norvegianul Casper Ruud, miercuri.

Novak Djokovic va avea nevoie de cel puţin trei săptămâni de convalescenţă, ceea ce înseamnă că va lipsi de la turneul de la Wimbledon (1-14 iulie). Speră să fie apt pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

După abandonul de la Roland Garros sârbul va pierde şi poziţia de lider mondial ATP. Va fi detronat de către Jannik Sinner.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed