Lovitură totală pentru nevasta lui Cristi Borcea! Ce a păţit Valentina Pelinel. A fost executată silit / Document

Lovitură totală pentru nevasta lui Cristi Borcea! S-a aflat ce a păţit Valentina Pelinel. Fostul fotomodel nu mai are ce să facă. Celebra blondă a fost executată silit. În joc este o sumă importantă.

Nevasta lui Cristi Borcea a păţit-o rău de tot. Valentina Pelinel are de tras din cauza unui credit făcut de pe vremea în care a fost căsătorită cu Cristi Boureanu.

Lovitură totală pentru nevasta lui Cristi Borcea!

Valentina Pelinel a fost executată de un birou judecătoresc. La mijloc este vorba despre un imobil achiziţionat împreună cu fostul soţ, Cristi Boureanu. Acum, amândoi au fost executaţi silit. Sumele în cauză nu sunt deloc de neglijat. Este însă de aşteptat ca actualul soţ, Cristi Borcea, să o ajute pe Pelinel să scape de probleme.

În joc sunt peste 680.000 de euro, dar şi peste 3000 de lei, sume pe care cei doi le-ar datora băncii unde au făcut creditul imobiliar. Acum, cei de la instituţia bancară au recurs la avocaţi pentru a-şi recupera sumele de bani.

Borcea şi Pelinel s-au căsătorit în 2018, imediat după ce milionarul a ieşit din puşcărie. Cei doi erau împreună încă de când fostul şef al lui Dinamo era în spatele gratiilor. De altfel, fostul fotomodel a divorţat de Boureanu pentru a fi alături de Borcea.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii. Este vorba despre Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii. George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu. Cu ultima, Borcea nu a fost căsătorit niciodată.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed